Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Iskustvo vidovnjaka: dali tarotu reći ne?

Vidovnjaci

Žena, 36god. Slobodna, u vezi sa oženjenim muškarcem.

Dolazi i traži gatanje u tarot karte. Otvaram joj karte, no odmah shvaćam da njezino pitanje nije za tarot već da traži nešto sasvim drugo, a to je razgovor za početak. Muškarac s kojim je u vezi već dugo obecava da će se razvesti, ali to ne čini. Ona je očajna, pokušava lijepo, pa potom počinje vršiti pritisak na njega, pa se za kratko povuče i umiri, a onda ga opet stiska i traži da se razvede. Na koncu, on joj govori da se ne može razvesti zbog djece, savjesti, itd… Ona ga optužuje da joj je lagao, što i jeste, da je gubila vrijeme sa njim nadajući se, da mu je žena napravila urok, da je žena njegova kriva za sve i slično.

Razgovaram s njom, vidim da supruga od tog čovjeka nije napravila nikakav urok, da supruga nema pojma o njegovom vanbračnom izletu, da je on jednostavno obećao nešto što više nije u stanju ispuniti: ali ne zbog djece već zbog njezinog navaljivanja, požurivanja, pritiskanja koje ga je ispametilo. Potom joj to i govorim, na što se ona ljuti i odriče svoj dio krivice za trenutnu situaciju. Svu svoju negativnu energiju, svoje nezadovoljstvo i frustraciju ona je usmjerila na njegovu suprugu i kako razgovaramo, ona to čini sve više. I bez obzira što joj objašnjavam, ona poslije sat vremena traži da ja ipak skinem urok sa njega. Na to joj odgovaram da ne mogu skidati magiju koja ne postoji i da je ona ta koja je energetski zablokirana svojim pogrešnim razmišljanjima i zaključcima, te da joj mogu pomoći da otpusti iz sebe to što je toliko unesrećuje i objašnjavam da će na taj način i odnos sa čovjekom kojeg voli doći u red. Opet se ljuti govoreći da je ona došla na gatanje, da je htjela tarot i skidanje uroka, vidovitu osobu, a ne psihologa….

Opet joj objašnjavam, no ona odlazi. Nakon tjedan, dva zove me na telefon sva očajna, kaže da ju je ljubavnik ostavio i pita što se može učiniti. Potom joj za dvadesetak minuta riješavam ono što je odmah moglo biti riješeno da nije bilo predrasuda, tvrdoglavosti i očekivanja trenutnog čuda.