Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Je li sreća u onome za čim tragate ili upravo tu gdje jeste? Gdje ste?

Vidovnjaci

Možda se upravo u ovom trenutku pitate što ćete sa svojim životom dalje vezanoza vašu vezu ili brak ili usamljenost. Nalazite se možda na prekretnici ili sebi još to odbijate priznati. U nekom trenutku svjesnosti znate: ili ćete ići dalje po bilo koju cijenu, ili ostati i nešto mijenjati ili ostati i potonuti na samo dno ako tamo već niste. Da li je netko u koga ste položili mnoge ili sve nade sada pored vas, ali kao da i nije? Ili nekome tu do nekoga nije stalo ili nikome do nikoga? Ili nije tu netko koga želite?

Ili je tu netko koga više ne prepoznajete?Ili ste eto tako sami?

Ipak, možda čitate ove riječi čisto iz zabave, ali čitate, zanima vas koja je poanta. Jeste li spremni za promjene? Jeste li u komi pri samoj pomisli na promjene isto kao i na pomisli da sve ostane kako jeste?

Strah od koraka naprijed. Strah od stajanja u mjestu? Smatrate li da vam treba vidovitost da spoznate svoje osjećaje, svoje stanje, svoje ciljeve, svoje zablude, uspone i padove.

Treba li vam vidovitost za to?

Postoji li mogućnost da ste nigdje? Ako nemate ono što želite, ako ne znate kako do toga stići. Ako je vaša sreća u vašim očima nedostižan cilj. Ako gledate na sva vrata kao zatvorena. Da li je preostalo išta osim straha? Od bilo čega, od svega? Je li sreća u onome za čim tragate ili upravo tu gdje jeste? Gdje ste?