Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Prepoznavanje duša: dali smo srodne duše?

Vidovnjaci

Jedna lijepa misao od nekoga drugoga: “Ako ste sposobni da vidite samo ono što jeste – tada ćete, u skladu sa zakonom univerzuma, stvarati samo još više toga…

Morate da budete u stanju da se u mislima probijete dalje od onoga što jeste, kako biste privlačili nešto drugo ili nešto više.” PUTOVANJE DUŠA KROZ RIJEČI MUDROSTI.

VIDJETI DALJE OD ONOGA ŠTO JESTE DA BI OSTVARILI ONO ŠTO ŽELITE. TO JE PUT VAŠE DUŠE. PUT VAŠEG SRCA. PUT VAŠIH ŽELJA. OSLUHNITE ONO ŠTO VAM DUŠA GOVORI, POSLUŠAJTE ŠUM INTUICIJE. MOŽE VAS ODVESTI TAMO GDJE ŽELITE. SLUŠAJUĆI SAMO HLADNI RAZUM, NE STIŽETE DALEKO. VAŠA DUŠA STE VI, SRŽ VAŠEG BIĆA. DUŠA ZNA PUT. RAZUM ZNA ZA ARGUMENTE, HLADNI RAZUM ODVOJEN OD DUŠE NOSI NESREĆU. KAKO NAŠE DUŠE IZGLEDAJU DOK PATE-TAKO IZGLEDAMO I MI.

Poznata prorčica Harra navela je 10 znakova po kojima možete naslutiti da li je neko vaša srodna duša:

1. Osjećaj ispunjenosti – iznutra: Dubok osjećaj smirenosti kad je ta osoba pored vas.
2. Osjećaj da se znate cijeli život.
3. Jednostavno se razumijete. Dovršavate si rečenice, ne morate ni izgovoriti što mislite vaš partner/partnerica već zna što želite reći…
4. Zaljubljeni ste i u njegove/njezine mane.
5. Intenzivna veza. Kod srodnih duša odnosi su intenzivnijih, nekad u dobrom, nekad lošem smislu. No, iz loših situacija izlazite odlučno.
6. Vas dvoje “protiv svijeta”. Sve se može dok ste zajedno.
7. Mentalno ste nerazdvojni. Srodne duše često imaju mentalnu vezu kao blizanci.
8. Osjećate se zaštićeno i sigurno, kao da imate osobnog anđela čuvara.
9.Ne možete zamisliti život bez te osobe. Borit ćete se za tu osobu bez obzira na sve.
10. Gledate se u oči. Srodne duše gledaju se više u oči dok govore nego one koje to nisu. Gledanje u oči odražava povjerenje i ugodu koju osjećate kad ste jedno pored drugog.