Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Što su uroci i kako skinuti bačeni urok?

Vidovnjaci

Kao što postoje stvarni uroci, tako mogu biti i umišljeni,nepostojeći. Prvi znaci stvarnog uroka su tjeskoba, pritisak u grudima i glavi, pojačan osjecaj tuge, te bijes, neouobiČajeno ponašanje osobe, nenormalni ispadi, a na koncu i iznenadna i neobjašnjiva smrt u rijeđim slučajevima.

Vidovitost je putokaz za otkrivanje crne magije i onih koji je čine,a čine je jako zle osobe, često čak i da nisu svjesne toga. I u većini slučajeva
je ženska osoba ta koja pravi urok. Visak može otkriti urok, ili negativno energetsko polje. Vidovitost mora postojati u osobi koja se služi upravo viskom za pregled, a to može činiti direktnim bliskim kontaktom ili indirektnim.

Urok promatram kao zarobljenu negativnu energiju u čovjeku prenijetu od strane druge osobe ili, preciznije, prihvaćenu od nekoga drugoga. Važna napomena je da kao što čovjek može ureći nekoga,to jeste baciti urok na nekoga,tako može ureći sam sebe. Čovjek u većini slučajeva ne zna koju moć imaju misli na druge ljude oko nas.

Urokljive oči

Vjerovanje da postoje urokljive oči postoji skoro u svih naroda, točnije da se urok može prenijeti pogledom no nekako je najraširenije u islamskoj religji. Moja majka je čvrsto vjerovala u takvo nešto obzirom da je imala indirektnih iskustava u svezi toga. Netko tko nosi zlo u sebi duže te promatra i tako ti prenese uvjetno rečeno-urok.Skidanje uroka je isto za svaku vrsut uroka.