Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Tumačenje tarot karata kroz vidovitost

Vidovnjaci

Vidovitost, ili bar mali dio vidovitosti neophodan je za proricanje iz tarot karata. Jedan vidovnjak ili tarot majstor će tumačiti kartu ili proricati iz tarota na svoj način,vođen svojim duhom, dok će drugi na drugi način i tako dalje, no smisao je upravo u vidovitosti dok se vrši tumačenje tarot karata. Ono što ću odmah znati slušajući vas ili gledajući, jeste: Hranite li svoju dušu ili je gurate na stranu za neko poslije?

Maštate li o svojoj budućnosti misleći kako će doći nekada sutra. To “poslije i nekada sutra” ne dolazi ako ne poduzimate baš ništa osim što se gušite u svakodnevnici koja vas frustrira. Ako gledate samo onoga koga želite i sve ostaje na maštanjima, usput očekujući i čudo,tada se baš ništa neće dogoditi i vaše želje ostat će neispunjene.

Ili ste nezadovoljni brakom i vezom,a ne znate kako to popraviti ili kako i kamo krenuti dalje? Pa ako čitate ove riječi možda vas je sudbina s razlogom dovela na ovo mjesto.

Odgovori koje ne nalazite oko sebe ni u sebi možete potražiti u mističnim tarot kartama, u viziji tarot majstora i vidovnjaka.Tu smo za vas ma tko da ste i ma što da vas muči.

Vidovnjakinja