Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Unutarnje treće oko, znakovi otvorenog trećeg oka

Vidovnjaci

Treće oko, (Unutarnje oko), naša je sposobnost da vidimo ono što bi moglo biti, što će biti, a da se ne vidi površinski, uobičajenim vidom. Svatko ima pristup svom trećem oku. Na primjer, ako imate predosjećaj i djeujete u skladu s njim-to je znak da ste koristili treće oko. Vaš Treće oko je osjećaj, možete ga razviti da bude precizniji i točniji nego samo kao slutnja.

Treće oko je prirodni dio svake osobe. Jedan od načina da mislimo tome je kao “meta” organ koji se sastoji od vašeg uma i svih osjetila koji djeluju zajedno. kao snažni senzorni organ. Treće oko je vrlo pametan malo prirodne evolucije koji vam omogućuje da vidite uzroke posljedica u vašem životu i životima drugih.

Vaše treće oko se može koristiti na različite načine. Vidovnjaci koriste svoje treće oko da bi shvatili skrivene veze i odgovorili na pitanja. Osjećaju vašu energiju i onda svjesno utječu na nju ili vam ukazuju kako vi možete utjecati osobno na vlastitu energiju i dovesti do promjena u svome životu. I svaki put kada imate empatije, koristite svoje treće oko na dodir i osjetiti osjećaje drugih. U Yogi, s duhovne strane, poznatto je kao ajna chakra ili centar kontrole. Otvaranje trećeg oka je preduvjet za otvaranje svih ostalih chakri.

Znakovi da imate otvoreno treće oko:

1. Pritisak u glavi, obično u središtu čela. To je znak da žlijezda u središtu naše mozga energično raste-radi!
2. Glavobolja. Preporuka je boravljenje na zraku, šetnja te meditacija.
3. Osjetljivost na zvukove. Promjena doživljaja razlicitih zvukova, od ugodnih do neugodnih do preosjetljivosti na sve što zvuči.
4. Osjetljivost na svjetlost te vidjenje potpunijeg spektra boja ili jednostavno drugačije vidjenje boja od uobicajenog
5. Povećana moć predvidjanja ili iznenadan dar predvidjanja. Jedan od najvažnijih znakova trećeg otvaranja ociju je dalekovidnost ili intuicija.

Bilo bi dobro obratiti pažnju na svoju intuiciju, a ne je zanemarivati, jer vam može biti izvrstan vodic, da li uciniti nešto ili ne. Dogodit vam se može da točno predvidite što će netko učiniti i kada, prije nego ima i nagovještaja od toga. Dogodit će vam se VIDOVITOST.