Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vidovita osoba i vidovitost

Vidovnjaci

Sve što se jednom poveže ostaje zauvijek povezano.
Utjeha je da možete dosegnuti sreću…

Zašto nemam sreće u ljubavi?
Zašto nemam sreće?
Zašto nemam uspjeha?
Hoće li uvijek biti ovako?
Kako dalje?
Što da činim sa svojim životom?
Jesam li normalna, normalan?

Što mi se događa?

Sve su to pitanja koje čovjek često sam sebi postavlja ne pomišljajući da odgovor leži u vašoj prošlosti, a ne u sada, ne u danas, ne u osobama koje vam ne uzvraćaju ljubav, ne u okolnostima koje gledate kao prokletstvo i nesreću, ne u njemu ili njoj… Ne.

Vidovitost, ili preciznije, jedan dio vidovitosti čini da vidovita osoba iskusi putovanje kroz vrijeme da bi se našla na mjestu događaja, to jeste, da bi sagledala razlog, koji uvijek leži u nekom jučer, te objasnila zašto se nešto događa danas.

Samima sebi ne dozvoljavamo”luksuz”da se osvrćemo i tražimo korijenje, da usmjerimo pogled čvrsto naprijed i prepoznamo sutra, te se zato obraćamo onima koji se time bave.Greška koju većina čini je da vidovitoj osobi pridodaje svojstva Boga očekujući da joj otkrije sve i upravo sada. Sklona sam često reci da vidovitost posjeduju oni koji su dovoljno otvoreni i hrabri da sagledaju stvarno stanje sebe i svijeta oko sebe.

Najlakše je zatvoriti oci i pozvati se na neznanje te na nesposobnost i na koncu na “običnost.” No nismo svi isti, netko je “određen” za jedno, netko za drugo, itd, tako da ne možemo očekivati da drugi mogu sve ono što možemo mi i obrnuto.

SELMA