Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vidovitost: bioenergetsko polje jedne osobe

Vidovnjaci

Tarot, ma koliko moćan u pogledu predviđanja budućnosti, ne može poslužiti za uvid u bioenergetsko polje neke osobe, točnije, u problem bića ili duše. Tarot majstor ne može djelovati na karmičku strukturu ili karmičke deformacije kako to može vidovnjak, vidovita osoba.

Primjer:

“Moj sin (21 godina, invalid) me često pita: “Voliš li ti me­ ne?”. Dok se moli, on plače. U prošlim životima (u drugom, trećem i četvrtom) uzrok bolesti i smrti Vašeg sina bila je ljubomora. Zavisnost od voljene osobe je ogromna. Bojazan da će izgubiti voljenu osobu – odgovarajuća je. Njegovi potomci do četvrtog kolena su prožeti ogromnom zavisnošću od odnosa sa voljenom osobom. Kod njega lično je vezanost za odnose za devet puta viša od smrtonosne doze, t.j. takvo životno iskušenje on ne bi savladao, preko ljudi se ne bi mogao očistiti. Zato mu je odmah data bolest.

Kada se neko moli, on teži ka Bogu, u tom trenutku svojevoljno ili nevoljno se odvaja od ljudske sreće, od svega što mu je dragoceno. A pošto je zavisnost od ljudske sreće kod njega veoma jaka, onda su suze – rezultat duševnih muka pri tom rastanku.

Neka se češće moli, duša će se postepeno navići. E, a Vi morate da se molite sećajući se sebe u trudnoći. Vaše korenite promene, i unutrašnje oslobađanje od onoga što volite, mogu dosta da pomognu Vašem sinu.”

S.L.