Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Vidovitost i karmičko nasljeđe

Vidovnjaci

Razmišljate li kako vam prošlost može utjecati na sadašnjost i budućnost? U bioenergetskom polju čovjeka zapisano je ono što je bilo, što jeste i što će biti.Vidovitost je čitanje i tumačenje te mijenjanje, također, negativnih energetskih blokada u bioenergetskom polju neke osobe koje često potječu od genetskog nasljeđa,a da je čovjek ni kriv ni dužan.I to je karma prenesena na vas,dakle vaša.Mnogi od nas ispaštaju grijehe naših roditelja a da o tome ne znaju ili čak znaju nešto ili ništa. Te stvari su nevidljive te se mogu otkriti samo putem vidovitosti i bioenergetskog tretmana. No nije uvijek tako. Neke smo si naše sree i nesreće sami stvorili bez karmičih utjecaja iz prošlosti. Ništa nije slučajno i ništa nije tek tako, slučaj jednostavno ne postoji.

Možda se pitate zašto vas često prati nesreća u ljubavi? Zašto ne uspijevate naći dobar posao, zašto vam je na sadašnjem poslu loše, zašto nikako da se materijalno sredite? Zašto vam brak propada? Zašto vas partner/ica vara? Hoćete li biti roditelj? Možda mislite da za vas nema sreće u ovome životu? Ili da za vas nema spasa iz situacije u kojoj ste i mislite da je to vaša subina? Ili ste u izvanbračnoj vezi već dugo i počinjete osjećati da to nikada neće biti ono što vam je obećano? Zdravlje vam je nezadovoljavajuće? Sumnjate na urok?

Za sve razlog postoji, kad se on otkrije, pola posla je obavljeno i dalje se pristupa rješenju. Nemojte nikada odustajati. Nemojte. Pokušajte ovdje, pokušajte na mjestima gdje do sada niste pokušali.