Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vidovitost i vidovnjaci online

Vidovnjaci

vidovnjaci

Vidovnjaci i drevni proroci znaju kao što znamo i mi  da negdje postoji zapisano sve što se ikada dogodilo u svijetu. Postoji li i što će se dogoditi? Pronadjite put do sreće spoznajući svoju budućnost. Tu smo da vam je otkrijemo. Ne hodeći u neznanju bit će te spremni na svako iznenađenje koje vam život donese, bilo da se radi o ljubavi, novcu ili zdravlju ili nečem trećem. Dar koji imamo duboko cijenimo, te ga i prenosimo kao dobru vijest svima koju dođu do nas. Dođite nam s povjerenjem ma kakva situacija da jeste u kojoj se nalazite. Olakšanje je znanje o onome što vas čeka, jer znati ono što vas čeka, možete to i mijenjati. Ništa nije nepromjenjivo i nepopravljivo, ništa nije nepovratno. Ako se na površini čini neka situacija crno bijelom, postoji onostrano, tajno i magijsko što oku nije vidljivo, sile koje mogu promijeniti sve.

Vidovitost je dar koji sa sobom nosi i izvjestan teret za onoga koji ga posjeduje. Tarot karte, visak, gledanje u kuglu… Mogu biti od pomoći vidovitoj osobi. Prakticiranje bioenergije na daljinu, a i susreti uživo s vidovnjacima ako je hitnost. Vidovitost, dakle vidovnjaci, mogu pomoći kod skidanja uroka, energetske blokade takoder uspješno moge otkloniti, te vam reći budućnost za ljubav ili posao ili vam dati smjernice kako dalje.

Što da radim?- pitanje je što mi se najčešće postavlja od strane ljudi koji me zovu.

U što vas je život pretvorio?

Ili, točnije, u što ste vi pretvorili svoj život.  Jeste li vi griješili više ili smatrate da su drugi prema vama više činili pogreške? Kada ste zadnji puta razgovarali sami sa sobom iskreno i pošteno, a ne da se sažalijevate i plačete nad samima sobom? Ako svoju gorčinu njegujete, zalijevate, plijevite te okopavate dovoljno dugo, dogodit ce se da ce izrasti u moćnu otrovnu biljku korijena tako snažna u vašem umu i duši da se više gotova pa i ne može iščupati. Da li ste se ikada upitali možete li se vratiti u prošlost? Recimo da možete.

I što bi mijenjali?

Možda ništa, no većina s kojima razgovaram mijenjala bi mnogo toga. Možete li vratiti neke osobe iz prošlosti? Što uraditi da ga/je vratite? Ne vjerujete da možete. Ili vjerujete. Vjerujete li u moć koju posjeduju vidoviti ljudi?