Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vidovnjaci i intuicija: igre na sreću

Vidovnjaci

Prema popularnoj i naširoko prihvaćenoj slici, pod vidovnjacima zamišljamo čudake, ljude neobična izgleda i ponašanja, različite od većine. Također, prema uvriježenom mišljenju, intuicija se izjednačava sa vidovitosti, te ljudi koji imaju jaku intuiciju povezuju to sa vidovitošću. Ovo prvo doista je neistina, a drugo djelomično točno.

Intuicija je uzaludna ako niste u stanju povezivati,a potom i tumačiti to što predosjetite. Varka u kojoj se mnogi izgube je da kada im se dogodi nešto što su, recimo, predosjetili, oni dalje silom pokušavaju to okrenuti u svoju korist gurajući tako silom intuiciju da “radi” što je velika greška. To je slučaj kod kockanja ili igara na sreću.

Jednom predosjetite na što da igrate i… Dobijete! Ako ne zastanete (a rijetki to učine), slijede neminovni gubitci. Zašto? Zato što sa jačanjem želje stvaramo pritisak i bivamo vođeni u pogrešnim smjerovima. Ostati pribran i povući se u pravi čas… Tko to od nas čini? Rijetki. Isitina je da nam sudbina često šapuće, usmjerava nas, daje savjet to je intuicija ako je znamo prepoznati u pravi čas. I protumačiti.

Zato što se intuicija ne priziva. Nešto kao ljubav. Dolazi sama i nepozvana. No vidovnjak se njome vješto služi, jer ne upravlja ona njime već on njom. Onaj koji nije vidovit podložan je utjecati svojim osjecajima na slijed događanja i to neželjen slijed. Aura našeg energetskog polja određuje zbivanja oko nas, te, ukratko, vidovnjaci su oni koji mogu vidjeti vašu auru. To pak nema veze sa intuicijom.

Dakle, kako dobiti u igrama na sreću? Tako da ne želite ništa u trenutku kad odigravate…

Možete li to?