Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vidovnjakinja: kako otkriti?

Vidovnjaci

Nikada ništa ne objašnjavam, samo vidim, ne znam objasniti svoju vidovitost, smatram da nemam što tu objašnjavati. Ne mogu vidjeti sve i odmah, kako to mnogi zamišljaju da ide.

U knjizi VIDOVITOST KAKO JE OTKRITI U SEBI imam namjeru prenijeti iskustva kako negativna tako i pozitivna s ciljem da predočim ljudima koliko i kako je teško i uzgred i lijepo živjeti sa darom vidovitosti. Više od jednog puta pitana sam zašto naplaćujem svoje usluge.Mislim da se u samom pitanju krije odgovor, točnije u besmislenosti pitanja. Živim od svoga znanja ili dara, to je moj posao kao što je posao liječnika, pekara, vojnika, ili bilo koji drugi-da se preživi.

I ne smatram da je moj posao preuzvišen i svet da bi bio besplatan, samo zato što je neobičan ili rijedak.Mislim da je besplatna vidovitost zadnje što bi to trebalo biti.

U jednom svom tekstu VIDOVNJAKINJA TKO JE TA ŽENA, opisala sam kako sam otkrila dar vidovitosti u sebi, kako sam spoznala da sam vidovita. Ljudi žele odmah i sve, znati odmah, imati odmah. Ide li to tako i u čemu u životu? Ide ako znate kako.

VIDOVNJAKINJA Sanita-Sanja