Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

VIZUALNA VIDOVITOST OSJEĆAJNA, MISAONA I ZNAKOVNA

Vidovnjaci

VIZUALNA VIDOVITOST

Sve ono što možete okom vidjeti budni ili u snovima je vizualna vidovitost, fizičko viđenje bilo čega.Većinom se izražava snovima, viđenjem duhova, svijeta mrtvih, svjetla ili bljeskovi svjetlosti u neobičnim trenucima, misli koje nam se pojave niotkuda i ne možemo ih na prvu povezati s nečim konkretnim.Na koncu su tu, na dubljoj razini, vizije, dar rijetkih. Pronicanje u budućnost, prošlost ili sadašnjost jasnim vizijana koje vidovnjaci imaju.Vizije mogu biti božanske, ali mogu potjecati od zloga.
Snovi također imaju snažnu ulogu, jer uvijek nose neku poruku. Ne onu koju čitate u raznoraznim sanjaricama već poruke od sitne do izuzetne važnosti za vašu sadašnjost i budućnost.

OSJETILNA VIDOVITOST
Osjetilna vidovitost vezana je uz intuiciju, predosjećaje, osjećaje, predosjećaje. Osjetilni vidovnjaci često osjećaju težinu zbog svoje preosjetljivosti i to ne u vezi sebe već u vezi drugih ljudi. Oni mogi i bez vizija osjetiti ono što je bilo, što je sada ili što će biti. U uobičajenom govoru, to jednostavno nazivamo predosjećajem mada se radi o višim razinama intuicije.

MISAONA VIDOVITOST

Kad nešto sa sigurnošću znate, a ne znate otkuda, to je jedan od fenomena misaone vidovitosti. Isto tako kad vas obuzme misao da nešto morate učiniti i ne možete se oduprijeti. Ideje koje vam iznenada dolaze kao dar “niotkuda.” Istinska misaona vidovitost je ona koja se stalno ponavlja i stalno vraća. Primjer je kad upoznate nekog novog i o njemu imate osjećaj da znate mnogo mada tu osobu niste prije ni vidjeli ni čuli. To su slutnje duše. Nepoznati, a ipak svepristuni fenomen koji mnogi ljudi kod sebe ignoriraju, a zapravo nose u sebi važne poruke božanskog vodstva.

SLUŠNA VIDOVITOST
Ova vrsta vidovitosti kod vidovnjaka dolazi putem glasova koji im se direktno obraćaju ili ih čuju iz “nepoznatih” izvora. Da li vam se ponekad učini da čujete kako vas netko zaziva? Da li vam se događa da čujete neki glas ili cijelu rečenicu, a nitko oko vas ne progovara ili ste sami? Zvonjenje u ušima je također vrsta glasa, visokofrekventna, ponekad zaglušujuća i iritantna. Kažete li ovako nešto psihijatru, nakon desetak minuta razgovora nakljukat će vas lijekovima. Vidovnjaci su posebno osjetljivi na glasove, oni kod kojih je izražena slušna vidovitost. Ton glasa, boja glasa, bvibracije u glasu, energija koja dolazi od nečijeg glasa može u trenu vidovnjaku otkriti sve o vama.