Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Zaljubljenost ili urok?

Vidovnjaci

Kako da si pomognem? Ne mogu bez njega/nje! Ne želim živjeti ako me on/ona ne voli! Smisao je moga života! Pomozite mi da me voli!

Urok?

Ovisnost o nekome ili nečemu je energetski razarač, obzirom da isključuje samopoštovanje te ostavlja čovjeka bez dostojanstva.No ovo malo znači onima koji su zaljubljeni i ostavljeni, onima koji nisu ostavljeni već žive u vezi sa nekim tko ih zapravo unesrećuje,ali bez koga,kako vele-ne mogu!
Tko smo mi da sudimo? Ili da donosimo svojevoljne zaključke i odluke za nekoga?

Zašto ne pomoći osobi da nastavi biti nesretno-sretna i obrnuto?

Svatko ima pravo izbora…

Preko petnaest godina kroz vidovitost pružamo ljudima ruku pomoći da se tako izrazim, jer mi moj dar vidovitosti ne daje nikakvo pravo da osuđujem i dijelim subjektivne savjete i odvraćam zaljubljene od subjekta voljenja. Nakon prosudbe o čemu se radi, djelujem.

Ne upirite prstom ni na čiju vezu ili brak! Sutra se možete naći u istom. Pitanje je zapravo, može li vam vidovnjak biti od pomoći u gore napisanom?
Ovisno o razini dara vidovnjaštva-odgovor je. Oni koji samo VIDE, a nemaju nikakve druge sposobnosti uz to, mogu vam predočiti ono što ne možete vidjeti za sadašnjicu kao i za budućnost. Posjeduje li osoba visoku ili ekstrasenzornu percepciju širokog spektra, tada vam može u potpunosti
biti na raspologanju.Tu mislim na urok prvenstveno, jer su često u pitanju uroci ili čini, kako to već tko zove, kada jedna osoba ne može bez druge u onom krajnjem smislu. Mnogi i ne znaju što je to urok te je i bolje tako ako ih već nikada ne zadesi. Također, mnogi odmahnu rukom kao da ne postoji. Teško nam je biti objektivan u vezi stanja o kojima nemamo pojma. Neznanje je većinom zlo, ali zna biti i utočište.

TEODOR