Hrvatska
064 630 637
cijena 6,99 kn/min
mobitel: 8,41 kn/min
(PDV uključen)

Austrija
0900 520 834

cijena poziva je
2,16 €/min


Švicarska
0901 054 450

cijena poziva je
3,50 CHF / min


Njemačka
0900 3887 787

cijena poziva je
1,99-2,99 €/min

Biba tarot majstor govori o tarotu

Tarot majstori

Tarot majstor nije tu da upravlja vašim životom već da vam ukaže na ono što vas čeka, na ono što možete dobiti u budućnosti na osnovu sadašnjosti. Često doživljavam da me ljudi shvaćaju osobno, u smislu da ono što im tumačim iz tarot karata doživljavaju kao moje vlastito mišljenje, što je doista pogrešno.

Tarot je snažan medij sa dubinskim uvidom u osobnost onoga koji pita te koncentracija i energija osobe u trenucima otvaranja i promatranja karata koje su se otvorile, imaju utjecaj na vidovnjački dar tarot majstora, znači na ishod indirektno. Prvo na što ukazujem je realnost, a to je ono što se malo kome svidja. Zašto? Zato što bi svi da ih čudo pogodi u glavu,a da ne maknu malim prstom.

Ne želimo se mijenjati, želimo da se drugi mijeanju za nas i tu nastaje konflikt u odnosima, vezama, brakovima, poslu, itd. Pristupajte tarotu s dobrom voljom da od vas nešto počne ma kakvi da su vam argumenti u smislu da vi dajete, a ne dobivate. Pristupajte tarotu s vjerom da će baciti svjetlo u kut koji nikad nije bio osvijetljen. Pristupajte s nadom ispunjenja želje.

Bibija (Biba)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn