Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Bioenergija na daljinu: karmičko čišćenje

Energetske blokade

Karma predstavlja posljedicu ili rezultat naših prošlih života na sadašnjost kao i naša sadašnja djela za budućnost. Dublji stupnjevi naše karme sadrže strukture obiteljske karme, informacije u svezi obitelji.

Osobna karma čovjeka, njegovi prošli životi nalaze se na još specifičnijim razinama i što se dublje prodire u biopolje jače su mogućnosti djelovanja.

Karmičko čišćenje se vrši kroz više etapa. Energetskim tretmanima se djeluje na energetsko tijelo, odnosno auru (biopolje) koja spremište energije zatim na centre energije ili čakre. Emocionalna, duhovna, mentalna i fizička ravnoteža proizlazi nakon svake seanse.

Osjeća se olakšanje, prvo fizičko, imate osjećaj da možete lebdjeti. Zatim emocionalno u smislu da osjećate kao da vam je svaka emocija pozitivna i dobrodošla.

Mentalno – kao da je oslobođen put za razmišljanje samo onim mislima koje želimo.Duhovna ispunjenost koju je teško riječima opisati, jednostavno rečeno: radost postojanja.

Uklanjanje energetskih blokada je zapravo dio karmičkog čišćenja.

Ako niste ovdje fizički u vaše biopolje ulazi se putem vašeg glasa, jer vaš glas jeste ovdje dok govorite i sa njim i vi na jedan specifičan način. Biopolje (aura) je cijeli energetski sklop čovjeka, osobno biopolje je sam čovjek, biće. Naš glas govori više o nama nego što slutimo. Boja,ton, riječi, sklop rečenica, samo pitanje koje neka osoba postavlja, mogu otkriti cijeli duševni sklop, osobnost koja se prikazuje kroz boju glasa i ono onkraj glasa.