Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Centri energije ili čakre

Energetske blokade

Čakre ili energetski centri su zapravo provodnici enegije u našem tijelu. Naše emocije, naša svijest,naše zdravlje ili bolest, sve. Svatko tko posjeduje i najmanju sposobnost vidovitosti može ih uočiti kod drugog čovjeka eliptičnog ili tanjurastog su oblika,kao vrtlog ili vir. Sjaj im je nejasan i mutan kod prosječnog čovjeka, no kada su posve u redu, kada su žive i u punom pogonu tada sjaje punim sjajem,u posebnih osoba blješte. Lakše nam ih je predstaviti kao da pripadaju određenim dijelovima tijela, no one se nalaze izvan fizičkog dijela tijela,a u predjelu pojedinih organa.

Čakre dijelimo na sedam područja.

Korijenska čakra
Ovo je prva čakra te je smještena u području kralježnice.Oblika je križa.
Isijava crveno narančastim vatrenim sjajem.

Čakra slezene
Smještena je u području slezene kako joj i ime govori.Vitalnost koja nam dolazi direktno od Sunca biva raspršena od nje.Kao cvijet sa svakom laticom druge boje:indigoplava,ljubičasta,plava,crvena,narančasta, žuta,zelena.Svaka je boja jedna energetska sila.

Pupčana ili solarna čakra
Smještena je u području pupka ili solarnog pleksusa. Ovdje su naši osjećaji i emocije povezani energetski. Zelena boja prevladava, no tu je i nekoliko nijansi crvene.

Srčana čakra
U predjelu srca je smještena ova četvrta čakra i zlatne je boje.

Grlena čakra
PLlava boja prevladava ovom čakrom,podsjeća na sjenu mjeseca. Nizmjenično je plave i zelene boje.

Čeona čakra
Smještena je u području između obrva.Podijeljena je na dva dijela, jedan je rozo žut,drugi plavo ljubičast.Ova čakra je posevna zbog svog načina rada,točnije, zbog načina na koji ovdje djeluju energetske sile. Pažljivo i temeljno proučavanje je potrebno da bi se govorilo o ovoj čakri ponaosob.

Krunska čakra
Ovo je dakle sedma čakra,sedmi centar,smještena na vrhu glave. Najsjajnija je od svih, energija ovdje djeluje ubrzano, blještavo, aktivno do neobjašnjivih brzina. Ona je poveznica svih čakri. Njezino buđenje biva posljednje,bar većinom je tako zbog njezine važnosti i složenosti.