Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Energija i energetske blokade

Energetske blokade

Sve je energija i svatko od nas je dio jedne te iste univerzalne energije – osnova je od koje se polazi. Ako si zakrčimo i blokiramo protok energije, sputavamo samo svoje biće i život postaje nevolja. Uklanjanje energetskih blokada je složen proces jer u sebi sadrži zamku za vidovnjaka prvenstveno zato što se dogadja da se uklonjeni energetski blok samo premjesti na drugo mjesto u tijelu, gledano fizički.

Dakle, jedan se problem samo preobliči u neki drugi, a u biti ostaje isti. Svatko od nas se brani od svijeta okolo nas, jer ga vidimo kao opasnost te tako u samom djetinjstvu stvorimo obrambeni energetski blok.

Kada se počne ispoljavati ucestalo bijes, ljutnja, strahovi, kada se počnete povlačiti u sebe, očajavati, gubiti nadu, gubiti vjeru, tada se sa sigurnošću radi o energetskim blokadama. Vidovnjaci koji imaju dar vidovitosti u manjoj mjeri mogu uspješno otkloniti energetsku blokadu osobi ne morajuci pri tome svaki put uložiti sav svoj dar vidovnjaštva.

Visak je najpogodniji za pregled rada čakri ili energetskih centara u tijelu i njihovog rada ili blokade. Bioenergija na daljinu je u ovom slucaju učinkovita također, a ona je dar samo ekstra senzornih osoba.