Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Ljubavni mjesečni horoskop za Ovnove

Horoskop

Ljubavni horoskop za Ovnove ovaj period bit će prije svega nemiran, i u pozitivnom i negativnom smislu. Jedna tajna bit će otkrivena. Mala sitna tajna koja će kratkoročno prouzrokovati turbulencije u vezama ili brakovima. Samcima zodijačkim Ovnovima dolaze velike promjene.

21. ožujak / mart – 19. travanj / april
Simbol: Ovan
Element: Vatra
Vladajuća planeta: Mars
Osobina: Pozitivan
Boja: Crvena
U kineskom horoskopu: Zmaj
Kvaliteta: Dominirajući
Astrološka kuća: Prva
Znak suprotan: Vaga
Zaštita ili amajlija: Dijamant

Osim što će s poslovne strane sve dobro ići, tako će biti i za druga životna područja, pa će se ljubav staviti na prvo mjesto, a tu će biti nedoumica, stresne komunikacije s voljenom osobom, rasprava, nerazumijevanja i to će trajati sve do kraja ožujka. Ovnovi kao ovnovi opet će nametati svoju volju, jer će smatrati da su u pravu – kao i uvijek i u svemu tako da će njihovi partneri / partnerice izgubiti živce s njima i tu će nastati problemi, na sreću kratkoročni. Uz sve to, pojavit će se osoba koja će im privući pažnju malo više nego što bi to bilo dobro ako su već u vezi. Nastat će nestabilan ljubavni period gdje će se premišljati da li da se upuste u avanturu ili da ostanu vjerni. Što je još gore, počet će izvlačiti stare grijehe voljene osobe kao opravdanje, drugim riječima smatrat će da imaju pravo počiniti pogrešan korak ne razmišljajući da će time ugroziti vezu. Jer kako god, Ovnovi ne znaju dobro lagati, prije svega su iskreni, pa će tako nespretno otkriti svoj položaj. Tvrdoglavo će se braniti kad budu otkriveni, pa će tako još više zakomplicirati situaciju. Na koncu, ipak će sve završiti samo na flertu te će se situacija smiriti.

lovan horoskop
Inače, period ožujak/mart i april/travanj neće odisati mirom već stalnim događanjima u ljubavi, kako u vezama, tako i u brakovima. Kod nestrpljivih samaca koji već dugo žude za nekim tko im se čini nedostižan doći će do preobrata bez obzira na veliku nesigurnost koju osjećaju naspram osobe koja im se sviđa. Ironija je u tome da nisu u pravu već se iz straha od odbijanja ne trude dovoljno. Isto tako nisu svjesni svog neodoljivog šarma, bar većina njih, a taj šarm ili karizmatičnost je njihovo glavno oružje. Međutim, često to zaboravljaju i često znaju uzmicati, povlačiti se bez obzira na to što su inače uporni i tvrdoglavi.
Ovnovi koji čekaju signal voljene osobe, već spomenuti samci, koji nisu u vezi, načekat će se sve do kraja travnja ili aprila da taj signal i dobiju. Ali najvažnije da će ga i dobiti i tu će početi period sreće za njih.

Savjet:
Priberite se i čuvajte ljubav koju imate, jer često zaboravljate koliko ste sretni. Ne nalazi se srodna duša tek tako na putu. Vaša ljubav je najveće blago koje imate bez obzira na poteškoće koje se znaju javljati. Ne postoji savršena ljubavna veza.
Samcima se savjetuje strpljenje koliko god se tuže da im je dosta strpljenja ono će im na kraju donijeti veliku sreću u ovom razdoblju.