Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vaga horoskop za tekući period

Horoskop

Vaga u zodijaku predstavlja najneodlučniji znak. Uvijek je u problemu oko izbora između dvije mogućnosti.
Ipak, oslanjajući se na izuzetan intelekt, zna odabrati pravu stranu te donijeti pravu odluku. Hoće li tako biti i u ovom periodu vezano za ljubav ili financije te druga životna područja?

Vaga
Osobe rođene od 23. Rujna / Septembra do 23. listopada

Zračni znak

Vladajući planet: Venera
Suprotan znak: Ovan
Odgovarajuća boja: bijela, plava

Sretno slovo: Sretni brojevi: 5, 12
Dragi kamen, amajlija: Safir

Ljubav:
Vi ste na prekretnici koja bi vam mogla u potpunosti donijeti budućnost sretniju od sadašnjosti. Pred vama je velika odluka, ali očito ćete nakon dužeg razmišljanja učiniti pravu stvar što se tiče osobe do koje vam je stalo, a još niste načisto je li to veza ili… Što je zapravo taj odnos – pitate se u sumnji cijelo vrijeme. Nije nikakva čarolija u pitanju. Imate nekoga kome je jako stalo do vas i ovaj mjesec će vam to i pokazati tako da ćete konačno biti načisto u ljubavi i ljubavnim nedoumicama. Ne činite prvi korak, jer će vaš partner / partnerica to učiniti i usrećiti vas najkasnije do polovice desetog mjeseca.
Vage koje još nisu u vezi očekuje doista buran period te će se malo pogubiti kroz listopad ili oktobar. No na kraju, ipak će se za mnoge situacija odviti na dobar način. No ne očekujte odmah da zvijezde padaju s neba već korak po korak.
Uglavnom, pomalo nemiran, ali dobar period za ovaj horoskopski znak što se ljubavi tiče. Jedna napomena za one Vage koje na ljubavnom području često sjede na dvije stolice: oktobar ili listopad nikako nije vrijeme da šarate okolo i premišljate se tko je za vas bolji partner / partnerica a tko ne. Možda da razmislite za koga ste vi bolji…

mjesečni horoskop

Financije /Novac:
Do grla ste u dugovima i ne očekujte da će rješenje pasti s neba. Savjet je da sjednete i svedete račune, a potom radite najbolje što možete, osobito da odbacite neke luksuze koji vam crpe financije. Na poslu je mnogim Vagama situacija napeta i nepovoljna, međutim će deseti mjesec donijeti smiraj i početak jednog mirnijeg razdoblja u odnosu s drugima, a osobito s onima koji vam šefuju. Štednja je zadnje na što mislite, ali ovaj deveti mjesec nešto će vas potaknuti da se priberete i zakočite što se potrošnje tiče. Dugovi će još popričekati da budu riješeni, jer u ovom periodu je to neizvodivo. Možda da razmislite da je i malo ponekad puno? Prestanite povijati glavu pred bezobzirnim osobama.

Zdravlje:
Zdravlje je u većine Vaga zadovoljavajuće, osim standardnih problema s bubrezima kod mnogih. Savjet je da pripazite na prehranu na koju ni najmanje ne pazite. Naredni mjesec je prelazni period i vi ste upravo tada najosjetljiviji što se tiče zdravlja, pa bi bilo uputno da malo više obratite pažnju na sebe, a manje na druge i njihovo zdravstveno stanje. Ako vi niste dobro, nećete ni drugima moći biti pomoć ni utjeha. Osjetljiv period, ali nikako loš.