Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Mjesečni horoskop za Vage

Horoskop

Vaga
23. rujna do 22. listopada
U kineskom horoskopu:Pas
Element: Zrak
Vladajući planet: Venera
Astrološka kuća: Sedma
Polaritet: Pozitivan
Suprotan znak: Ovan
Odgovarajuća boja: bijela, plava
Sretno slovo: D
Sretni brojevi: 5, 12
Dragi kamen, amajlija: Safir
Poznate osobe rođene u znaku Vage: Ivo Andrić, Oscar Wilde,
Mahatma Gandhi, Monica Belluci, Milena Dravić

Vage su jedan od neodlučnijih, ali pozitivnijih horoskopskih znakova
Ipak, ovaj horoskopski znak zna odlično balansirati te stvoriti ravnotežu u
situacijama kada je to potrebno, jer prije svega cijeni mir. Vjerni su prijatelji te općenito ovaj zodijački znak doista ima mnogo vrlina, a malo mana. Što Vage očekuje ovaj mjesec u ljubavi, poslu i financijama, zdravlju? Dobar ili loš period?

Ljubav:

Odlično vrijeme za ostvarivanje veze na koju dugo čekate. Prvih dana ovoga mjeseca nećete biti previše opušteni u strepnji da stvari možda ipak ne izmaknu vašoj kontroli i da vam se ljubavne želje ne ostvare, ali to će proći već krajem rujna. Ovo je vrijeme rasplamsavanja starih vatri ili paljenja onih koje dugo čekaju da se razgore, vrijeme za romantične, za one koji su vjerovali da će njihova ljubav naći put do voljene osobe. Sve je Vagama otvoreno ovaj i naredni mjesec u pogledu ljubavi. Vaša razigranost i mašta sada se mogu osloboditi i doista opustiti i prepustiti bez straha da će nešto krenuti naopako. Vage koje još nisu u vezi ili braku mogle bi zalutati u tuđe veze i brakove i tamo pronaći svoju sreću… Pitanje je hoćete li se pomiriti s nekim stvarima koje ruše osnovne principe vaših pogleda na ljubav ili prihvatiti ono što vam se pruža…
Savjet: Strpljenje će vas i nadalje spašavati.

Vaga

Posao i financije:

Ne volite autoritete, to je poznato, jer vi ste rođeni vođe. Međutim, u periodu ste kada vam se savjetuje da poslušate nadređene, da pregluhnete, da okrenete glavu kako bi vam u budućnosti bilo bolje na radnom mjestu. Mnoge Vage će u desetom mjesecu napredovati u poslu, samim time i financijska situacija će se popraviti. Ako su na poslu drugi oko vas nervozni, ne dozvolite da vas obuzme njihova loša energija, idite svojim putem. Osobito ako su te osobe rođene u znaku Bika ili Djevice Nezaposlene Vage imate će i dobrih i loših prilika za zaposlenje, pa se savjetuje da paze što biraju, da ne polete na prvu priliku. Vaš entuzijazam u drugoj polovici listopada zahvatit će i ljude s kojima radite tako da ćete biti zadovoljni i s radnim kolegama i sa samima sobom. Potpuna novčana stabilnost za veći broj onih rođenih u ovom horoskopskom znaku doći će tek pred kraj godine ili početkom naredne.
Ne možete očekivati da se nagomilani dugovi riješe čarolijom.
Savjet: Usporite.

Zdravlje:
Vaša Ahilova peta ili bolna točka su bubrezi tako da će pred sam kraj desetog mjeseca doći do manjih smetnji. Pripazite na dijelove tijela koji su najosjetljiviji u ovom prijelaznom dobu godine.
Savjet: Pijte više tekućine svakoga dana, a ne na preskok.