Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Horoskopske Djevice u kriznom periodu

Horoskop

Za horoskopske Djevice mjesečni horoskop otkriva krizni period u koji upadaju. Djevice i perfekcionizam, to je ono što se prvo spomene za ovaj horoskopski znak. Je li to baš uvijek tako? Par dana osmoga mjeseca pa sve do kraja devetog Djevice će prema horoskopskom predviđanju ovaj mjesec imati dosta uzbudljive život, a i promjene koje će doprijeti pod utjecajem Saturna neće većina Djevica baš najbolje prijati s obzirom na to da je poznato da ovaj zodijački znak ne podnosi promjene i vole rutinu.

od 23. Kolovoza / Avgusta do 22. Rujna / Septembra
Element: Zemlja, zemljani znak
Vladajući planet: Merkur
Astrološka kuća: 6
Boja: Smeđa, zelena
Suprotni znak: Ribe
Zaštitna amajlija: Žuti safir, Sardoniks
Sretni brojevi: 2, 5, 6
Glavna osobina: Rutina i praktičnost
Poznate osobe rođene u znaku Djevice: Michael Jackson, Greta Garbo, Salma Hayek, Lively Blake, Keanu Reeves

Ljubav:
Vrijeme prekida veza, otvaranja novih mogućnosti neće svim Djevicama baš najbolje sjesti. Uljuljkane u svakodnevnu rutinu u ljubavnom životu, mnoge će se izgubiti i načiniti pogrešne korake. Čak i onim Djevicama kojima na vrata pokuca ljubav u koju su odavno prestale vjerovati, promjene će biti nešto s čim će se teško nositi u ovom razdoblju. Saturn se miješa u Merkurov utjecaj, Venera je podalje, te će samo one Djevice s ustrajnošću i više vjere izboriti da sačuvaju vezu u kojoj su ili da shvate da je vrijeme prekida i prihvaćanje promjena. Njihov perfekcionizam, njihova analitička sposobnost u ovom period kao da će ispariti. Dobra vijest je da će na kraju ipak ovaj period proći i da će se kockice u ljubavi posložiti kako trebaju. Krizni period trajat će sve do skoro samog kraja devetog mjeseca, a onda ulaze u mirnije vode što se tiče ljubavi i svega oko nje. Neki rođeni u znaku Lava mogli bi vam promijeniti život…  Intuicija vas neće prevariti.
Savjet:
Ne opirite se promjenama. Ne može sve uvijek ostati isto.

djevica horoskop

Posao i financije:
Skoro nikad u nekakvim velikim financijskim problemima, Djevice će stresni period na poslu riješiti uspješno no ne odmah kad započne. No trajat će kratko trzavice na poslu, nervoza i pritajeni strah. Napredak u ovom period je izgledan za mali broj Djevica, većinom rođenih na samom kraju osmog ili sredinom devetog mjeseca. Bit će izraženo i nepoštivanje autoriteta i manje posljedice. Ipak, Djevice se ovaj period ne trebaju brinuti da će stagnirati na poslu ili ga izgubiti. Isto tako, na samom kraju devetog mjeseca povoljno je vrijeme da se okušaju u zabavnim igrama koje donose dobiti, a mnoge Djevice su tome sklone, pa evo prilike. Neke nove okolnosti na poslu ići će vam neočekivano na ruku.
Savjet: Prihvatite poslovni rizik, donijet će vam uspjeh.

Zdravlje:
Stres dovodi do mnogih neželjenih posljedica, ali ovaj put će vas te posljedice će vas zaobići. Vaše zdravlje je u redu.
Savjet: Usporite u donošenju odluka ovaj i naredni mjesec. Usporite u svemu.