Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Ljubavni tarot: Kako i kada ga tražimo i zašto

Ljubavni tarot

Ljubavni tarot, pitanja za ljubav obično se razdvajaju od dara vidovitosti. Jer svaki dobar tarot majstor doista vam može protumačiti vašu ljubavnu budućnost kao i sadašnjost. Ne mora imati sposobnost vidovnjaka. Najbolji tarot majstori, oni koje tako zovemo, jer ih “osjetimo” su rijetki.
Dar vidovitosti nose oni koji ga nisu tražili. Sposobnost viđenja onoga što se prostim okom ne vidi. Sposobnost prihvaćanja tuđih rana, sposobnost iscjeljivanja istinom za one koji se istine ne boje.

Skidanje mrene s očiju dužnost je vidovnjaka. Govor istine je vidovitost. U svijetu obmana i laži kad ne znate gdje se i kome okrenuti, odjednom se sjetite vidovitosti. Pa možda doista postoji-kažete. Da, možda doista postoji.

Tarot majstori nisu vidoviti u većini slučajeva, ali tarot može biti vodič vidovitoj osobi, pokazatelj, jedan od putova kroz koji proviđa vašu budućnost vezanu za ljubav ili nešto drugo.

Vidjeti vašu auru, proniknuti u vaš sudbinski put, progledati kroz vašu karmu i dati smjernice mogu vidovnjaci, ali mogu tarot majstori također. Stoljećima je tarot bivao kao što i danas biva vodič na životnom putu, pokazatelj, usmjerivač, savjetnik. Isto tako stoljećima tragamo izvan sebe za spas naših duša i stoljećima do dan danas odbijamo vidjeti da samo sami sebe možemo dovesti do istine i spasa ako nam je spas uopće potreban.

Vidovitost je graničnost, zadnja linija naše obrane od nepoznatog i neshvatljivog. Preko vidovitosti dolazite do istinskih odgovora na vaše ljubavne nedoumice, a vidovnjaci se mogu poslužiti tarot kartama kao i nekim drugim sredstvima da sami sebi olakšaju proricanje.

Toliko je razloga ili upitnika zašto tražimo tumačenje na ljubav iz tarota. Zašto tražimo vidovnjake.

Zato što ste previše opraštali.
Zato što vam je neprihvatljivo ono što vam je ponuđeno.
Zato što želite da drugi netko želi ono što vi želite.
Zato što prazninu u sebi ne možete ispuniti sami.
Z što ne možete vidjeti ono što želite, jer se od vas skriva.
Zato što ste suviše puta gaženi. Ostavljani. Ili ste vi ostavili nešto ili nekoga.
Zato, jer vam se događa nešto što ne možete zdravim razumom pojmiti.
Zbog prevelike boli u prsima ste ovdje.
Zato što ste dali sve, a dobili ništa ili vrlo malo.
Zbog straha ovdje pristupate, u strahu ćete od istine pobjeći ako je tako.
Zato jer ne vjerujete razumom, ali vaša duša vjeruje.