Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Ljubavni tarot: tarot za ljubav, gatanje i tumačenje

Ljubavni tarot

Tarot ljubavi odnosno ljubavni tarot je varljiv kao i ljubav. Od vas ovisi hoće li se proricanje ostvariti. I od sudbine ako padnu karte sudbine. Ali što je sudbina? Vaš život nije predodređen nepromjenjivim silama. Ljubavno tarot otvaranje može biti sudbinsko i karmičko. Sudbinsko je ono koje je vjerodostojnije i čvršće, a karmičko je kao vjetar ovisi od vas.

Ponekad nam se zamrači pred očima od bola i izgubljenosti kao posljedice nečega što nam je učinila osoba koju volimo. Ponekad previše očekujemo, ponekad premalo, ponekad ništa… U svakoj situaciji ljubavna bol je ista.

Slična bolu je i sumnja koja pod ruku hodi s neznanjem što se događa, a osjetimo da se događa nešto što nas izjeda svjesno ili podsvjesno. Sumnja je podmukla i bije po duši. Ponekad nam je sve jasno, ali ne možemo odustati. Bačeni smo na dno no ne želimo ustati. Od svake karte u tarotu u poveznici jedne s drugom možemo pronaći put i smjernicu i odgovor na koncu
što nam je činiti i što će biti. Smjer na koji svako tumačenje pokazuje može vam promijeniti život, zato ne oklijevajte i ne čekajte.

Mnogi doslovno shvaćaju tarot na ljubav čitanje te misle da mogu prileći i čekati da se ostvari ono što je tarot otvaranje pokazalo. Pratiti smjernice je osnovna stvar vezana za tarot tumačenje i te smjernice je nužno da vam tarot majstor i pruži. Ljubavni tarot ne postoji sam za sebe, može se postaviti pitanje u vezi ljubavi, pa samim time mnogi to nazivaju LJUBAVNI TAROT.

U osnovi, postoji Tarot, a sve drugo su pitanja po kojima običavamo tarot nazivati: sudbinski tarot, karmički tarot, itd. Ipak, u svojoj osnovi, gledanje na ljubav je isto kao gledanje na posao, zdravlje ili bilo što drugo. Pitalac i tarot majstor morali bi osjetiti međusobnu povezanost na neki način, da to ne bude samo da ili ne već konkretna poveznica između dvije osobe. Slijedite smjernice kad vam se otvore u tumačenju tarota na ljubav, pa će vam se i ostvariti željeno ako je odgovor željen.

Iz Hrvatske nas možete dobit na telefon 064 630 637 . A za Ljubavni Tarot SMS porukama pošaljite VIDOVITOST44 na broj 888999; 5KN/SMS.