Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Gledanje na karmu kroz tarot

Tarot

Vaša karma je vaša stvar osobno, nešto što se usko gledano samo vas tiče: vaš karakter, vaši osjećaji i površinski i dubinski. Vaša karma nije nešto što će vam tarot majstor odrediti, čime će vam vidovnjaci ispuniti želje, ne. Vaša karma nije to što jeste zbog neke osobe, neke situacije, ljubavi ili mržnje. Vaša karma ste vi i vaše biće. Vaša savjest, vaši postupci i ljubav prema samome sebi i drugima. Također, vaša karma je ono što ste naslijedili od predaka i za što niste ni krivi ni dužni.

Dolazi mi pitanje: “Volim svoga muža, ali osjećam snažnu želju, seksualnu želju za drugim muškarcem koji me ne doživljava; zapravo sam se zaljubila. Što da radim?”

Naravno, gledano kroz Keltski križ, jedno opsežno otvaranje tarot karata, analiziram situaciju, prvenstveno obraćam pažnju na brak, ali i na samu ženu kao osobu, odgovor je vrlo konkretan, vrlo jasan i ja ga izgovaram te objašnjavam. Tada mi žena odgovara:

“Nisam tražila psihologa već tarot majstora.”

Taj odgovor ne govori samo o nepoznavanju dubinske suštine tarota, taj odgovor je odbijanje prihvaćanja istine, odbijanje činjenice da tarot majstor ili vidovnjak ili osoba iz bilo koje oblasti ezoterije ne može baš uvijek pružiti željeni odgovor. Nije psihologija davanje odgovora po otvaranju Keltskog križa. Radi se o tome da nije htjela prihvatiti. To je njezina karma, karma žene koja je uzvratila na taj način. Nadalje, njezin karmički put je traženje onih koji će joj dati što želi čuti. KARMA NIJE KAZNA-KARMA JE IZBOR.

Biba