Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Budućnost i proricanje

Vidovnjaci

Budućnost i proricanje

Vjerujete da ne možete drugačije Kako ću…? – pitate. Vjerujete li da je sudbina već ispisana priča vašeg života? Možemo li utjecati na sudbinu? Vjerujete li da možete upravljati svojim životom ili imate oosjećaj da radite prema već utvrđenom planu? Sve što je sada većje bilo i opet će biti – ova tvrdnja može zvučati utješno i obećavajuće, a opet zbunjujeće jer često se karma poistovjećuje sa sudbinom, mada su sudbina i karma dva različita, a opet bliska pojma.

Karma je,ukratko, naš život onako kako ga gradimo, naša djela, misli, riječi, karma je ono što donosimo iz prošlih života i što nosimo u budući život
S karmom se prosto rečeno možete nositi, no sudbina je, prema mnogim mišljenjima kao završna presuda na koju može biti prigovora, ali uzaludnih. Vjerovati u sudbinu često znaci doslovce se prepustiti životu bez kontrole uz izjavu: “Suđeno mi je.”

Vecina osoba koja nam se obraća pita za svoju budućnost Tarot i visak najčešće su korišteni od strane mene i mojih suradnika za iščitavanjen nečijeg budućeg života. Osnova vidovitosti je sagledavanje i tumačenje karme ili viđenje sudbine.
Vještina proricanja ili gatanja je prirodni dar i često u razgovoru zastajemo kod jednog pitanja: Da li je budućnost koju iščitavamo ono što ce neka osoba tek izgraditi ili je nešto što joj je već propisano te ce kao robot izvršiti suđeno.

LEA TAROT