Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj i regiji odgovoriti će na vaša pitanja

Vidovnjaci


Vidovnjaci su pod utjecajem sila koje preuzimaju ili oni preuzimaju te sile, nekad svojom voljom, nekada voljom samih sila putem kojih nastaje dar vidovitosti. S tim silama imaju sposobnost proricanja, dubokih uvida i spoznaja, a prvi i osnovni cilj je pomoć, podrška i smjernica ljudima koji traže njihovo vodstvo. Ako ste ikada osjetili u sebi vlastitu intuiciju kao na primjer da ste uvjereni da će se nešto dogoditi i to se doista dogodi, ako sanjate snove koji se na javi ostvaruju, ako ste na neki način “znali” da je nki događaj upozorenje na budući skori događaj…Tada ste iskusili dio vidovitosti ili dio temeljnog načela proricanja. Vidovnjaci i sami prolaze i nadograđuju svoj duhovni put, razvijaju dar vidovitosti da bi ga mogli koristiti za precizno i točno proricanje. Kada osjetite da neko ponire u vašu dušu predviđanjem vaše budućnosti, kada to doista osjetite u sebi, tada znate da ste u dodiru sa istinskim vidovnjakom i da je tumačenje ili predviđanje ili proricanje točno. Još i prije Biblijskog proricanja poznati su nam vidovnjaci kroz npr. mitologiju starih naroda prije biblijskih vremena, kroz istorijska svjedočanstva, mnogo prije i samog Nostradamusa, kroz skoro sve kulture ljudske povijesti. Vidovnjaci imaju sposobnost da vide ono što je normalnom oku skriveno, gdje vrijeme i prostor postaju nestalni, a ne pravocrtni kako to obično mislimo. Vidovnjak može imati iznenadnu viziju budućnosti ili događaja iz prošlosti, može imati simboličan prikaz onoga što je bilo, što je sada ili što će biti kao što može osjetiti nečiju energiju, motive koji ga pokreći i ono što će učiniti. Vidovitost omogućuje vidovnjaku da poveže nečiju životnu situaciju putem prošlosti, putem tjelesne i duševne energije, te putem psihičkog stanja osobe i tako dođe do samog izvora ili viđenja.

Iako je vidovitost prirodna sposobnost koju je neophodno razvijati, nekada se sama nametne, iznenada u bilo kojoj životnoj dobi. Isto tako je često nasljedna. Poznati vidovnjak i tumač simbola i znakova u staroj Grčkoj bio je Tirezije. Mogao je govoriti sa životinjama, imao je izuzetno jak dar proricanja, a povrh svega bio je slijep. Keltska svjedočenja govore o vidovnjacima čiji su umovi imali iznenadne vizije propasti ili uzdizanja vezanih za cijeli jedan narod, često su uz sebe imali i tumače svojih vizija. Iscjelitelji kao i vidovnjaci vide auru ili energetsko polje čovjeka, pa tako i promjene i ono što će uslijediti i ono što se može spriječiti ako se na vrijeme vidi. Tarot karte, numerologija, visak, rune, astrologija neki su od puteva ili tehnika kojjima se vidovnnjaci služe dok drugi ne koriste ništa osim unutarnjeg vodstva. Vidovitost je dar kao i teret, kako to često govore vidoviti ljudi. Isto tako, vidovnjaci su doista rijetki, a mnogi ljudi i ne znaju da posjeduju taj dar proricanja. No često smo u situaciji kada ne znamo kako ni kamo te tražimo vodstvo gdje ga prije nikada nismo ni pomišljali tražiti. Zašto? Zato što nae vidimo druge putove, zato što ne možemo neke stvari pitati ni svoje najbliže ako ih uopće imamo. Zato što nam treba jača i viša sila da nam osvijetli put. Vidovnjaci nam pomažu da iznađemo rješenja za naše probleme, da na te probleme gledamo kao na rješenje uz uvid koji će nam svojim preciznim proricanjem pružiti. Ponekad je potrebno samo par riječi da “progledamo.” a osobito baš onda kada se čini da je za nas “kraj svijeta.” Obratite nam se s povjerenjem, uzvratit ćemo vam istinim ako ste je spremni čuti.

Što se događa i zašto? Šta da radim? Da li je moj životni put otvoren ili zatvoren? Šta ova situacija, problem znači za mene? Kakavu ulogu igra u mome životu ova situacija ili osoba? Šta i kako da odaberem. Najbolji provjereni vidovnjaci u Hrvatskoj i regiji odgovoriti će na vaša pitanja.