Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Biba vidovnjakinja i tarot majstor

Tarot majstori

Biba vidovnjakinja i Tarot majstor

Možda ne trenutno, ali u nekom trenutku života ste sigurno osjetili duboku usamljenost, bol ili prazninu u sebi, nevezano za fizicke okolnosti, na to jeste li sami u prostoru ili je sa vama netko. Ako je trajalo kratko, nije jak trag, no ako se oduljilo ili traje upravo i sada, vjerojatno se pitate da li vam je sudbina namijenila to što osjećate, i kako se osjećate. U vanjskim okolnostima pronalazite razloge svoga stanja: osjećate se nevoljeni od nekoga, netko vas je napustio ili povrijedio, netko vam možda konstantno nanosi zlo ili, na koncu, kad ne nalazite ovakve i slične razloge, dolazite na pomisao da je u pitanju urok, magija, vradžbina, kako god da to nazovemo.

Dešava se da se karmička struktura poremeti ili potpuno biva deformirana i da stvari i okolnosti tada zato kreću naopako. Dešava se da ste vi ili netko od vaše obitelji jednom načinili pogrešnu stvar, povrijedili sebe ili nekoga drugoga,te slično i da se otada vuče “prokletstvo” koje sada nazivate ili urokom ili bilo koji drugi razlog i osobu okrivljujete za svoje stanje.

U biti kojim imenom nazivamo svoje stanje nije uopće ni bitno. U nekom trenutku nesvjesnosti dali ste preveliku važnost nekoj osobi ili nekoj situaciji. Ili netko od vaše obitelji. Krv,kako kažu, nije voda te sa naših potomaka na nas prelaze dobre,ali osjetnije one loše stvari. I tada priča o sudbini dobija na svojoj težini. Kao i o doslovnom prokletstvu koje biva vaša sudbina. Da li je to baš tako?

Bitna je svjesnost o stvarnoj situaciji. Bitna je osoba kojoj pristupate da zatražite od nje savjet, pomoć, smjernicu ili rjesenje da se lakše nosite sa svim.Bio to vidovnjak, tarot majstor ili netko treći sa posebnim sposobnostima. I najbitnije je da ta osoba bude individua koja će vas kad pristupite staviti u centar trenutka u kojem prilazite i obgrliti svojim darom. Prilazite s povjerenjem, ali neka vaša vjera uvijek ima rezervu gdje će moći otpočinuti. Svaka stvar ima dva lica. I svaka osoba. Tako i ona koju volite, kao i ona koju ne volite, ona kojoj vjerujete i ona koja vas je iznevjerila.

Tarot majstori i vidovnjaci kroz tarot karte, u nekim težim životnim situacijama, daju vam odgovor kroz analizu vašeg sadašnjeg i prošlog stanja, a potom odgovor na ono što vas čeka u budućnosti. Kako tarot prodire u ono nevidljivo, mistično, te duboko duhovno, a što svi nosimo u sebi i ne znajući često to, tako nam i otkriva putove kojima bi trebali ići ne osvrćući se na prošla iskustva i na zapinjući na onome što je bilo da nam to ne bi kvarilo ono što nas čeka, osobito ako su iskustva neugodna. Okrećemo se tarot majstorima ili vidovnjacima većinom u krajnjim slučajevima kada doista ne vidimo izlaz, rješenje za neku situaciju, tek tada počinjemo vjerovati u snažni medij kakav tarot jeste, a osobito onda kad nam se brzo ostvari iščitano iz karata. Sklonost vjerovanja da se sudbinski put ne može mijenjati posve je pogrešna kao što je pogrešno predavanje nekoj lošoj situaciji sa uzrečicom: “Takva mi je sudbina.” Jer ničija sudbina nije “takva” već smo u vlasti da je usmjeravamo u pravcu u kojem želimo da ide čak i onda kada se čini da je nemoguće poduzeti bilo što, izlaz uvijek postoji. To što ga vi ne vidite prostom logikom uma nije nikakav dokaz. I tu tarot majstori i vidovnjaci, oni vrhunski tarot majstori mogu vam preko karata tarota pokazati da nije baš sve crno  ili bijelo, da postoje rješenja, drugi putovi koje karte tarota otkrivaju i pokazuju vam na njih.

Dobar primjer su prekinute ljubavne veze. Kada netko izgubi voljenu osobu i sasvim je uvjeren da je kraj, a posebno ako prekid odnosa traje dugo, tarot vrlo često zna pokazati da će se situacija u budućnosti potpuno promijeniti u smislu da se veza nastavi. To se u trenutku tumačenja čini nemoguće osobi koja pita, no ta osoba ipak pita, dakle, nada nije nestala, ali vjera je poljuljana. Svi argumenti govore protiv nastavka ljubavne veze, pa je stoga jasno da se čini nemogućim da dođe do preokreta. međutim, pri čitanju karata, vrlo često dolazi sasvim suprotan odgovor, rješenje, drugačija vizija budućnosti koja će se ostvariti i to se na prvi mah čini kao čudo. Ali većina nas ne vjeruje u čuda dok nam se ne dogode, zar ne? To je zapravo bi tarota. Proricanje događanja za koja ste odavno izgubili vjeru da bi mogla biti ostvarena, jer ih ne možete pojmiti na način kako svakodnevno razmišljate…Dok se ne ostvare. S druge strane, vidovnjaci vide još dalje, bilo da se služe tarotom, viskom, vizijama ili ritualima, oni posjeduju moć da direktno promijene vašu situaciju ma kakva da ona u sadašnjosti jeste. Česti primjeri su bacanje uroka ili crne magije koji jedan vidovnjak ili vidovnjakinja može ukloniti i promijeniti vam život. Pouzdajte se u moć nevidljivog kada vam se sva vrata pred vama čine zatvorena. Ono što iz osobnog iskustva znam da je prvi korak prema vjeri u nepoznato jako težak, ali odlučujući. Ne ignorirajte nepoznato, suočite se da bi vam kvaliteta života rasla.

 

Jedna lijepa misao od nekoga drugoga:

“Ako ste sposobni da vidite samo ono što jeste – tada ćete, u skladu sa zakonom univerzuma, stvarati samo još više toga… Morate da budete u stanju da se u mislima probijete dalje od onoga što jeste, kako biste privlačili nešto drugo ili nešto više.”

– Tarot majstor Biba

 

Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! Tarot majstor Biba, Nera i suradnici su tu za Vas! Možete ih dobiti na telefone Hrvatska 064 630 637, Njemačka 0900 3887 787, Austrija 0900 520 834