Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Kako tarot tumačenje za ljubav daje odgovore za prekinute veze

Ljubavni tarot

Ljubavno tarot tumačenje za ljubav i prekinute veze ide kroz objašnjenje situacije koja onome ko postavlja pitanje nije jasna, a zatim na odgovor hoće li doći do pomirenja ili nastavka veze ili ne. Za pitanja u vezi prekinutih veza, najčešće ne trebate vidovnjake već tarot majstore. Karte tarota su izvrstan medij za davanje odgovora na takva pitanja. Kako se uvijek pripominje, od izuzetnog značenja je objašnjenje situacije, onoga što leži ispod površine “viđenog” te tek onda konačnog odgovora majstora tarota da li ima mogućnosti za nastavak ljubavnog odnosa koji je prekinut ili, preciznije, hoće li biti nastavljen kroz budućnost. Traženje odgovora na DA ili Ne, ne dobivate ništa zato što tarot karte same po sebi nisu namijenjene da se na njih baci pogled i na neko pitanje kaže DA ili NE, bez obzira kakvo je pitanje posrijedi, ne mora biti ljubavno.

Kada se čini nemoguće da će se veza nastaviti

Sve nade su pale u vodu, jasno je izrečeno od strane jednog od partnera da nema dalje ili nešto slično. Tarot , za uvod, na to odgovara kako je Hakuin, majstor Zena, odgovorio u jednoj naoko bezizlaznoj situaciji: “Da li je to baš tako?” (Preporučujemo da potražite tu priču) Objašnjenje nadalje ide kroz tumačenje, ne da bi se pričala priča kako nešto nije onako kako ste jasno čuli i vidjeli već da se objasni šta stoji iza toga i da li ima nade da se stvari promijene.
tarot ljubavi tumačenje


Kada se ljubavna veza često prekida

Tarot za ljubav u tumačenju ovde se svodi većinom na uvid u karmu. Dakle, kako sijemo, tako žanjemo-pomislili ste? Ne. Duboko duhovno značenje karme je reakcija na ono što nam se događa, a ne sam događaj. Prvo zavirimo u sebe čak i kada se čini da smo potpuno “u pravu.” Jer tarot karte i tarot majstor će se prvo pozabaviti vama, a onda voljenom osobom, a potom razlogom čestih prekida ljubavne veze da bi na kraju dao objašnjenje kako da do toga više ne dolazi.

Kada se ljubavna veza čini nemogućom za ostvarenje

Mada se čini da ovo baš nema veze s prekidima ljubavnih veza, ipak, ima. Situacije su zapravo na jednom kompleksnijem nivou vrlo slične ako bolje razmislite. U oba slučaja-nema veze, kao prvo. U oba slučaja je pitanje da li će veza ostati ili postati što se svodi na koncu na isto gledano s dublje razine, a ne s površine. Samo najbolji tarot majstori mogu se na spiritualnoj duhovnoj razini povezati s kartama tarota te vam pružati točne, prave, istinske odgovore na ovakva pitanja. Oni s darom proricanja budućnosti, s darom sagledavanja prošlosti i sadašnjosti kroz tarot ili vidovitost u ekstremnim ljubavnim situacijama u vezama.