Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

TAROT MAJSTORI I VIDOVNJACI ODGOVARAJU

Tarot majstori

 

ljubavni tarot i tko su tarot majstori i vidovnjaci, pročitajte nešto vise o tome u nastavku teksta. Takodjer nas možete dobiti na telefone Hrvatska 064 630 637, Njemačka 0900 3887 787 , Austrija 0900 520 834


Jedna strana traženja tarot majstora i vidovnjaka

S jedne strane, postoje stanja u kojima nam nije jasno što se događa, u kojima ne možemo razlučiti stvarnost od deluzija, u kojima se osjećamo izgubljeno, a odgovora uistinu nema na vidiku. Često su tada u pitanju manipulacije i poigravanje od strane jedne osobe s drugom, a u najtežem slučaju, psihopatsko ponašanje ili narcisoidni ispadi naspram osobe koja ne zna što joj se zbiva, bilo da se radi o ljubavi, poslu ili nečem trećem. Pokušavamo sami analizirati situaciju ili osobu, pokušavamo eventualno s prijateljima, (ako ih imamo), doći do nekog zaključka, ali stalno nailazimo na zid i , kako se to kaže, tapkamo u tami. Tada nam vidovnjaci ili majstori tarota mogu biti od pomoći u smisli putokaza, ukazivanja na ono što jeste i što će biti ili bi moglo biti ako slijedimo smjernice na koje karte tarota upućuju. U najcrnjem scenariju možemo se naći pod utjecajem crne magije ili uroka, pa smo tek tada doslovno izgubljeni u neznanju.
Ovo su situacije kada je doista opravdano obratiti se vidovnjacima ili tarot majstorima. za odgovore na pitanja. Bespomoćnost u pronalaženju izlaza i odgovora u navedenim stanjima doista vodi ka onome što prostim okom ne možemo vidjeti i uobičajenom analizom uma ne možemo shvatiti, jer je istina ispod površine, a u površinu prema navici kao začarani gledamo te su nam u takvim zamagljenim okolnostima mistične sile i skriveni duhovni svijet, koji je u srži tarota kao medija i dara vidovitosti, od neprocjenjive pomoći.

tarot majstori vidovnjaci
Druga strana traženja tarot majstora ili vidovnjaka

Zatvaranje očiju pred očiglednim situacijama pri kojima nam se jasno pokazuje što se događa, često je vezano za traženje usluga tarot majstora ili vidovnjaka. Ne prihvaćanje onoga što jeste, odbijanje istine kada nam ona kao takva ne odgovara, vodi na put traženja “svoje istine” i traženja željenih odgovora od tarot majstora iako i sami već znamo odgovore po situaciji koja nam je priložena ili iz direktnog stavljanja na znanje na čemu smo od strane druge osobe, (većinom osobe do koje nam je stalo).
Malo nas shvaća da što više odbijamo priznati i prihvatiti neželjene situacije, tim više ih još jače, po zakonu privlačnosti, vučemo sebi i za sobom te je, po vrh svega, vrlo velika mogućnost da će nam se neželjeno prikradati opet i ponovo kroz budućnost.
Očajnički tražeći tarot da nam da odgovor koji želimo čuti apsolutno je pogrešan pristup tarot mediju, njegovoj svrsi, te svemu onome što on u svojoj biti jeste.
Primjer, vrlo čest:
Osobi A je jasno stavljeno na znanje od strane osobe B da ne želi više biti u vezi s njom / s njim. Međutim, osoba A nikako to ne prihvaća te se obraća tarot majstoru s pitanjem: Da li me on/ona još uvijek voli i da li ćemo opet biti zajedno…Ovdje se radi o pokušaju iznuđivanja povoljnog i željenog odgovora, a ako se on ne dobije od jednog tarot majstora, ide se dalje do drugoga, trećeg, itd…
Prema osobnom iskustvu, (dugom preko 24 godine), mogu reći da se ova vrsta osoba uvijek vraća onome tko im je rekao ono što nisu željeli čuti ili što jesu, uglavnom, onima koji su im rekli istinu.

p.s. Čuda nisu isključena.

“Svaki dan treba posvetiti čudima” (Tečaj čuda)

Tarot majstori

ljubavni tarot i tko su tarot majstori i vidovnjaci, pročitajte nešto vise o tome u nastavku teksta. Takodjer nas možete dobiti na telefone Hrvatska 064 630 637, Njemačka 0900 3887 787 , Austrija 0900 520 834