Hrvatska
064 630 637
cijena 6,99 kn/min
mobitel: 8,41 kn/min
(PDV uključen)

Austrija
0900 520 834

cijena poziva je
2,16 €/min


Švicarska
0901 054 450

cijena poziva je
3,50 CHF / min


Njemačka
0900 3887 787

cijena poziva je
1,99-2,99 €/min

Biba vidovnjakinja i tarot majstor

Tarot majstori

Biba vidovnjakinja i Tarot majstor

Možda ne trenutno, ali u nekom trenutku života ste sigurno osjetili duboku usamljenost, bol ili prazninu u sebi, nevezano za fizicke okolnosti, na to jeste li sami u prostoru ili je sa vama netko. Ako je trajalo kratko, nije jak trag, no ako se oduljilo ili traje upravo i sada, vjerojatno se pitate da li vam je sudbina namijenila to što osjećate, i kako se osjećate. U vanjskim okolnostima pronalazite razloge svoga stanja: osjećate se nevoljeni od nekoga, netko vas je napustio ili povrijedio, netko vam možda konstantno nanosi zlo ili, na koncu, kad ne nalazite ovakve i slične razloge, dolazite na pomisao da je u pitanju urok, magija, vradžbina, kako god da to nazovemo.

Dešava se da se karmička struktura poremeti ili potpuno biva deformirana i da stvari i okolnosti tada zato kreću naopako. Dešava se da ste vi ili netko od vaše obitelji jednom načinili pogrešnu stvar, povrijedili sebe ili nekoga drugoga,te slično i da se otada vuče “prokletstvo” koje sada nazivate ili urokom ili bilo koji drugi razlog i osobu okrivljujete za svoje stanje.

U biti kojim imenom nazivamo svoje stanje nije uopće ni bitno. U nekom trenutku nesvjesnosti dali ste preveliku važnost nekoj osobi ili nekoj situaciji. Ili netko od vaše obitelji. Krv,kako kažu, nije voda te sa naših potomaka na nas prelaze dobre,ali osjetnije one loše stvari. I tada priča o sudbini dobija na svojoj težini. Kao i o doslovnom prokletstvu koje biva vaša sudbina.

Bitna je svjesnost o stvarnoj situaciji. Bitna je osoba kojoj pristupate da zatražite od nje savjet, pomoć, smjernicu ili rjesenje da se lakše nosite sa svim.Bio to vidovnjak, tarot majstor ili netko treći sa posebnim sposobnostima.

I najbitnije je da ta osoba bude individua koja će vas kad pristupite staviti u centar trenutka u kojem prilazite i obgrliti svojim darom. Prilazite s povjerenjem, ali neka vaša vjera uvijek ima rezervu gdje će moći otpočinuti. Svaka stvar ima dva lica. I svaka osoba. Tako i ona koju volite, kao i ona koju ne volite, ona kojoj vjerujete i ona koja vas je iznevjerila.

Jedna lijepa misao od nekoga drugoga:

“Ako ste sposobni da vidite samo ono što jeste – tada ćete, u skladu sa zakonom univerzuma, stvarati samo još više toga… Morate da budete u stanju da se u mislima probijete dalje od onoga što jeste, kako biste privlačili nešto drugo ili nešto više.”

Tarot majstor Biba