Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Blizanci u zodijaku

Horoskop

Blizanci, poznati još u grčkoj mitologiji kao neustrašivi borci kojima su bogovi bili skloni, ovaj period imat će se za što doista i boriti i pokazat će svoju osvetoljubivu i dvojnu stranu, a to posebno u ljubavi. Kao što će pokazati i svoju pobjedničku i romantičnu stranu.

Horoskopski Blizanci mjesečni horoskop

Element: Zrak
Glavna osobina: Promjenjivost, dvojnost
Planet: Merkur
Dragi kamen ili amajlija: Ahat
Kuća: Treća
Tip boje: Zelena
Znak s kojim se ne slažu: Strijelac

Ljubav:
Za horoskopske Blizance tarot karta Ljubavnici je ona koja im pripada. Značenje te karte ovaj period posebno dolazi do izražaja u ljubavnim odnosima Blizanaca. Dani nemira, česte prepirke, sitne osvete, razdori u vezama i brakovima trajat će jedno vrijeme, a onda ipak dolazi do smiraja i povratka onom prvobitnom, a to je romantika, pomirenje, nastavci prekinutih ljubavnih veza i početak novih. Naglasak je da će mnogi rođeni u ovome znaku naučiti ponešto iz perioda koji će ostaviti za sobom te za ljubavne odnose u budućnost biti spremniji i mudriji, kako mentalno tako i duhovno. Manji broj Blizanaca približava se vremenu ostvarenja velike ljubavne želje za koju su počeli sumnjati da će se ikada ostvariti bez obzira na njihovu optimističnu narav. Oni koji još nisu u vezi ili braku na jedan korak su do ostvarenja cilja, ali ne tako prebrzo kako bi htjeli. Izazovi su ono što Blizance pokreće, pa im ovaj i naredni mjesec i neće tako teško pasti kao što će se činiti u početku. Oni će svoju bitku izboriti na pravi način i dobiti je.
Savjet:
Više samokontrole u nemirnim danima. Analizirajte svoju izrazitu sklonost da partnera / partnericu promatrate kroz ogledalo vlastite osobnosti.

blizanci znak

Financije / Novac:
Skoro pa savršen period za stjecanje zarade. Novac Blizancima neće predstavljati problem kroz ljetno razdoblje. Odnosi sa suradnicima će ovisiti o vašem trenutnom raspoloženju, no sukob s osobom koja je po položaju iznad dovest će do manjih trzavica kao i straha od gubitka ili kazne. Blizanačka poslovna okretnost, snalažljivost i hrabrost će prevladati sve prepreke na kraju priče. Kao i u ljubavnom polju i na poslovnom planu će ovaj znak biti pobjednik, jer je to jedno od obilježja horoskopskih Blizanaca. Rekli bi – znak s devet života. Vaša pozitivna energija jeste vaša najveća snaga.
Savjet:
Nema realnog razloga za strah. Sve će na kraju biti na vašoj strani, pa neka vas ta činjenica nosi i dalje na poslovnom / financijskom području.

Zdravlje:
Sasvim dobro, posebno u sunčanom periodu koji je pred nama. Nemate zbog čega brinuti, bar ne ozbiljno. Manje prehlade su samo manje prehlade i trajt će kratko.