Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Djevica mjesečni horoskop

Horoskop

 

DJEVICA: od 23. Kolovoza / Avgusta do 22. Rujna / Septembra

Element: Zemlja, zemljani znak

Vladajući planet: Zemlja
Boja: Smeđa, zelena
Suprotni znak: Ribe
Glavna osobina: Promjenjivost i praktičnost

Već u grčkoj mitologiji Djevica se u zodijaku karakterizira kao pravedna i poštena, ona koja teži savršenstvu što mnogi smatraju iritantnim kod ovog horoskopskog znaka. No što Djevicama donosi ovaj period, sam kraj avgusta kada Sunce 22 dana devetog mjeseca ulazi u Vagu i donosi niz promjena u odnosu na protekli mjesec?

Ljubav:
Česte promjene raspoloženja pa samim time i ponašanja pretežno muških Djevica dovest će do nestabilnosti u vezama prijeteći da neke budu završene, ali samo na kratko. Ženske Djevice upuštat će se u rizike na ljubavnom području što baš i nije karakteristično za ovaj znak i to će potrajati, ali i donijeti svoje rezultate – više pozitivne nego negativne. Neki će to činiti upravo iz nesigurnosti, pogledat će strahu u oči i zakoračiti u nepoznato. No iznenađenja neće nedostajati tako da će se nekima dogoditi neočekivani ljubavni susreti i rađanje emocije koje će ih zateći nespremne. Ovaj mjesec donosi i potpuno ostvarenje na bračnom polju tako da će mnoge Djevice uploviti u “mirnu luku.” Rođeni u ovom znaku koji još čekaju na svoju srodnu dušu ipak će morati još popričekati, osobito oni koji su se već prepoznali kao takvi: jesen – zima je period u kojem će se njihovi snovi ostvariti. Uglavnom, svega će biti više nego mirnih dana u pogledu ljubavi za ovaj znak, bilo da su u vezi ili ne. Vrijeme putovanja mogle bi vam dovesti novu osobu u vaš ljubavni život u jednom vatrenom znaku zodijaka.

Posao / Financije:
Uspjeh dolazi s devetim mjesecom, onaj na koji ste dugo čekali, mada možda ne na potpuno zadovoljstvo onih najsitničavijih. Nemiri iz proteklog razdoblja će se konačno smiriti na radnome mjestu za većinu ovog šestog horoskopskog znaka te će i raspoloženje biti bolje vezano za novce i posao općenito. Muške Djevice koje očekuju više od onoga što im treba to baš i neće i dobiti, dok je sa ženskim stvar obrnuta. Mnogi rođeni u ovom znaku prestat će napokon strahovati od gubitka posla i dugova te ući u opušteniji period s obzirom na to da će se ti strahovi pokazati kao neosnovani. Sretni brojevi za ovaj period su 5, 18, 24, 26, pa bi bilo dobro računati na njih krajem osmog i cijeli deveti mjesec.

Zdravlje:
Smanjena nervoza, više psihičke stabilnosti već dugo je potrebno Djevicama no tek zakoračuju na to područje i neće ići baš prebrzo. Ostaci neravnoteže iz proteklih dana i mjeseci osjećat će se još jedno vrijeme. Sve ostalo je na svome mjestu. Očito je upravo ovo dobar period da pronađete neku fizičku aktivnost koja će smanjiti pretjeranu umnu aktivnost. Bolji dani polako dolaze.